Asistenta virtuala

CE ESTE ASISTENTA VIRTUALA?

Sarcinile administrative sunt mari consumatoare de timp şi energie. Insă ştii că trebuie făcute. Le amâni mereu pe a doua zi? Treci peste termenele-limită? Pierzi clienţi din cauză că nu ai suficient timp să te ocupi de ei? Relaxează-te! Acum există ASISTENTA VIRTUALĂ!

Asistenta virtuală este un profesionist administrativ care oferă asistenţă clienţilor lucrând de acasă, utilizând propriile echipamente de birou. Este un contractor independent care lucrează direct cu managerii şi îi asistă pe aceştia în activităţile zilnice în funcţie de necesităţi.

Fie că ai nevoie de cineva care să îți actualizeze informațiile de pe site periodic, să posteze pe diverse reţele de socializare sau să comunice cu clienții, să trimită newslettere, să îți programeze întâlnirile, să îți plătească facturile, să îți organizeze călătoria de afaceri sau să îți găsească informații despre cum să lansezi o placă de windsurf, ASISTENTA VIRTUALĂ este soluția optimă pentru că:

  • Nu plătești taxe la stat, ca in cazul angajaților; asistenta virtuală iși plătește singură taxele la stat;
  • Plătești doar pentru timpul lucrat efectiv – asistenta virtuală contorizează fiecare minut lucrat și îți trimite rapoarte, iar facturarea se face la oră;
  • Nu investești bani și spațiu în echipamente de birou;
  • Poți solicita asistență doar atunci când ai nevoie;
  • Poți folosi serviciul de asistență virtuală și în interes personal;
  • Ai acces la serviciul de asistență virtuală și în afara orelor standard de program.

CUM FUNCTIONEAZA?

Mai intâi ne cunoaştem. Cu ce te ocupi, care sunt activităţile zilnice, ce ţi-ar plăcea să îţi luăm de pe cap, care este stilul tău de lucru, şi alte detalii relevante pentru o bună colaborare.

Semnăm un contract şi ne apucăm de lucru.

Stabileşti cu asistenta o listă de task-uri repetitive şi zilele în care trebuie să fie acestea îndeplinite. Asistenta te va ţine la curent cu rezolvarea acestora.

De fiecare dată când apare o sarcină nouă i-o transmiţi asistentei prin email / SMS / Skype / Yahoo Messenger si aceasta te va ţine la curent cu rezolvarea.

Asistenta contorizează fiecare minut lucrat şi la sfârşitul săptămânii primeşti un raport detaliat cu sarcinile îndeplinite.

ESTE SOLUTIA POTRIVITA PENTRU MINE?

Misiunea noastră este să oferim suport administrativ afacerilor mici şi mijlocii, care nu dispun de resursele necesare pentru a angaja permanent personal administrativ, sau care au nevoi limitate de asistenta administrativă. Fie că firma ta are anumite activităţi care se desfăşoară cu regularitate dar nu consumă mai mult de câteva ore pe zi, sau treci prin perioade mai aglomerate în care ai nevoie de ajutor, noi suntem aici pentru a-ţi oferi suport.

Răspunde la întrebările de mai jos pentru a-ţi auto-evalua nevoia de asistenţă virtuală.

  • Lucrezi des peste program?
  • Petreci mai mult de 10% din timpul tău de lucru cu sarcini administrative, care nu ţin neapărat de expertiza ta în domeniul în care activezi?
  • Ţi se întâmplă des să uiţi să returnezi un telefon, să răspunzi la un mail, sau să ratezi un eveniment, din lipsă de timp?
  • Ai din ce în ce mai puţin timp liber?
Toţi credem că a face totul singur este GRATUIT. Dar aşa este, oare? Câte ore pierzi în fiecare zi cu lucrurile mărunte, de genul sortarea mailurilor, ştergerea spamurilor, căutarea de informaţii online sau offline, actualizarea sitului, actualizarea ofertei, ş.a.m.d.? Poate că 1 oră, poate că 2, sau poate că 3.

Oricâte minute sau ore petreci cu aceste activităţi administrative, ele nu îţi aduc venituri. Prospectează piaţa pentru noi oportunităţi de afaceri, mergi la întâlniri de afaceri, discuta mai des cu colegii şi cu clienţii, dezvolta un nou produs, sau fă orice ştii că poate să îţi crească afacerea şi externalizează activităţile care nu produc valoare adăugată.

Poate că te-ai gândit de mult să angajezi o asistentă administrativă, însă nu ai nevoie de ea 8 ore / zi, 5 zile / săptămână. Şi atunci de ce să plăteşti pentru ceva ce nu foloseşti? Vezi cum poţi economisi până la 21.036 lei / an!

Top